El grup Moyà Saus som una empresa familiar arrelada a Mallorca que ens dediquem a la distribució d'alimentació, tant a nivell majorista com minorista.

Molí de vent

La nostra història es remunta a 1928. Dedicada a la distribució majorista d'alimentació, estava situada al carrer Damas Calvet de Palma i disposava d'una superfície de 400 m2. Al llarg dels anys va canviar diverses vegades d'ubicació, passant pel carrer Font i Monteros i la plaça de la Porta de Sant Antoni.

El 1970 l'empresa fou una de les deu primeres en instal·lar-se al nou polígon industrial de Son Castelló. Aquell mateix any s'associà com membre accionista al Grupo IFA, la central de compres que s'havia creat només tres anys abans.

A l'actualitat, a part de la distribució majorista tradicional i de diversos Cash & Carry situats a diferents punts de l'illa de Mallorca, també disposem d'una xarxa de supermercats propis i franquiciats sota les ensenyes comercials de BIP BIP, EUROCOP i PRETI.

Testimonis i partícips dels canvis radicals que ha viscut el món de la distribució alimentària a les nostres illes durant les últimes dècades amb la irrupció de grans cadenes nacionals i internacionals, nosaltres continuem fidels a l'esperit de proximitat i confiança vers els nostres clients i empleats que hem cultivat al llarg d'aquests noranta anys d'història.